Jom klik sini dulu.....

Thursday, 6 March 2014

Kerepek ketam @ crabstik

okay
nak promote sikit jajan yg sihat murah dan asyik....
kerepek ketam yg rasanya rangup...manis2...dan sodap...........
hanya rm15 sebalang...
tak nyesal beli...


Read more...

Baby Yaya ...2months sudaaa....


Read more...

Red velvet cupcakes dan hokkaido chiffon cupcakes

yummy...tu jer


Read more...

Fenomena ciskek leleh

Melty Cheese kek akak ciskek leleh
kalau yg pernah rasa mesti tau kan
tp ciskek leleh ni ada byk versi...bergantung kepada tukang buatnya...
wlpon bahan2 hampir sama
tp air tangan dan rasa ttp tak sama kan...
mala pon ada jual gak
alhamdulillah..
kek yg gebus.... creamy..lebih cheese..yummy...
tak mahal rm10 jer sebekas....
mcm bias utk oder blh pm whatapp or sms 0192528041













Read more...

Tahun baru...azam baru... matlamat sama

sedar tak sedar
sudah hampir 6 bulan mala tak berblog
seawal kandungan 6 bulan dan sekrg selamat melahirkan baby girl comel
alhamdulillah 
allah permudahkan segala2nya
 Insha allah lepas ni mala akan mula aktif blogging balik
sambil2 dodoikan baby boleh lah mala on blog ni
 sebenarnya banyak citer yg nak dikongsi
juga kek2 yg terkini tp 6 bulan tu masa yg panjang so kita citer satu2 ya

first at all...mala nak perkenalkan baby baru...
omel tak say???/ 1st day dilahirkan...




Dgn kakak2 nya along dan angah
 Nur Aisya Azalea... atau Yaya,,,,

Read more...

Wednesday, 25 September 2013

kembali berblog...

assalamualaikum....
lama betul tak berblog hampir 2 bulan
memandangkan kesihatan tak begitu mengizinkan

sedar tak sedar dah hampir 6 bln lbh kandungan mala
cepat betul masa berlalu
sbnrnya byk benda nak dikongsikan
cuma masa utk menulis ni terhad sgt
apa pun insha allah mg2 blog ni tak lagi berkerawang lama...

Read more...

Wednesday, 24 July 2013

assalamualaikum....

selamat menyambut bulan Ramadhan

sedar tak sedar dah 2 bulan mala tak berblog
sejak mengandung anak ketiga ni
alahan mala lama sikit
teruk juga
tp still blh bertahan
blh berpuasa.....
mala jg tak amik sebarang tempahan
memandangkan keadaan mala dan suami tak izinkan...
skrg br seminggu mala kat umah
3 mggu kat kat kg berehat
berat pon dah susut 3kg
dlm 2 bulan
bayangkan mcmn mala alahan yer
alhamdulillah sekrg
makin baik
tak sabar nak tggu kelahiran baby ni


Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...