Jom klik sini dulu.....

Friday, 1 July 2011

Naper ngan aku ni????!!!......

Huarghhh!!!!

arrkkh....ngantok nyer tp mata tak boleh lelap plak.....ish naper ni kepala dah posing2 daaa........act, aku blum tido lg la dari smlm ni.....maknanya dah lebih 24jam aku terjaga tanpa rehat/...dah la semalam layan 13 biji nenas dikopek pastu dimasak utk buat jem nenas.....ish pastu siapkan adunan sample biskut raya plak dlm 200 bj....pastu layan anak2 lg...layan tu...layan ni...penat weh tp apasal la aku takleh tido ni....nak kata stress, arini aku rileks jer...apsal ar..........dari mlm tadi aku online....bc berita, gosip dan blog tp tak lelap2 gak.....ish3....
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...