Jom klik sini dulu.....

Tuesday, 22 March 2011

Gara-gara jamu aku tak bleh tidooo....

Huaaargg....ngantok tp naper la mata aku ni tak boleh tido, dah 2 mlm mcm ni....huk huk huk....mula la kepla otak aku ni berpusing2.....ish nape la mcm ni...tgk hubby n anak2 tido lena jer....baring bangun baring bangun...naper ni...
ish!!! baru aku ingat 2 hari lepas aku ada beli satu jamu yg agak femes skrg ni....jamu...tutttt...mana bleh bagitahu nama jamu tu nantikan aku plak disalah hina produk huhuu....jamu ni bkn untuk batin2 tau...ni jamu utk wanita, untuk dalaman...kesihatan.....diulangi kesihatan dalaman....yer la....setahun lg dah nak masuk gerbang 30 an, anak dah dua...so terpaksa la aku makan mende2 mcm tu...tu la, dulu mak aku suh jg badan, kesihatan masa muda2 aku tak nak....buat ikut sedap badan jer...makan itu ini...skrg baru terasa sengal2 nyer.....seksa tol....
berbalik pd jamu ni...aku dah buat research kat internet,newspaper n media2 yg ada., jamu ni agak femes sekarang...bab kata stacy meletops!!!! so aku pun try la, lg pun harga nya tak mahal tak sampai pun rm50 iinggit....mybe ni kesan awal kot....mana tau badan aku ni banyak sesangat toksin yg bersarang....tu yg dok berperang dengan jamu tu kot....kot kot laa....hehehehe...subuh2 ni rasa cam merapu plak tp memang kenyataan....okay la....dah alang2 tak bleh tido....bleh ar siap2 g pasar, semalam hubby bawa balik durian...banyak tu kawannyer bagi...segar dari kebun....sebiji aku sorang, sedap sesangat...ish meleleh air liur aku ni....
lemak2 manis secukup rasa heheheh...mcm masakan plak....resepi arini bubur kacang durian tambah plak ngan pulut kukus...sedap weh....kebelakangan ni aku tak bleh  letak pic coz kamera aku ada problem.....tak tau bila akan settle....solution nyer...kena beli baru la ni...k
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...