Jom klik sini dulu.....

Thursday, 17 February 2011

Kebosanan melanda........

Hari ni hari Jumaat....semalam hari Khamis....Esok hari Sabtu..
Errrm mcm ni la aku hari2, menghitung hari......
Bosan tu sesangat la bosan tp bila pikir lg best mcm ni dr keje kan....kena bangun pagi2,bila kat opis kena siapkan keje ikut time...blum lg kena marah kat bos
pastu balik umah petang2...kena buat keje umah plak.....kalau dok umah ni senang, boleh buat apa yg aku suka....
Tp bila boring ni datang tahap dewa memang aku rasa mcm nak jer jerit kuat2 bagi keluar semua kangin kebosanan tu..........

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...