Jom klik sini dulu.....

Monday, 28 February 2011

Apam dot dot lagi....ceria mu seceria hati ku ....yeah!!!!

waaacak!!!! errmm hati aku ari ni berbunga bunga tau...naper??? lusa aku nak balik kg...yeah! yeah! n yeah!!!...suker tau...aku rindu giler kat family aku ni tp yg tak syok nyer kena tinggal laki kesayangan kat sini....huwaaaa.....cian mr Hubby....kena tinggal....nak wat mcmn aku yg tak nak dier ikut...kalu hubby ikut, kejap jer la aku balik lg, 2-3 hari jer pastu kena balik KL balik dier keje...so, aku rela berkorban balik naik bas ngan anak2...at least seminggu kat kg syok gak puas sikit...mak bapak aku pun bleh layaaaaannnn cucu kesayangan dia ni (anak2 aku).....errrmmm but b4 aku blk kg, kena la siapkan apa2 yg patut lu...
  • Kain baju kotor dah siap cuci
  • kain baju bersih kena lipat smue
  • umah kena kemas b4 blk kg
  • Pinggan mangkuk make sure takder yg kotor
  • stok2 mkanan dalam ice box kena buang seme...
  • Yang penting, tempahan2 kek/kuih kena siap kan dulu......
Ni ler tempahan kuih dr anak buah aku....ada 3 rasa, kaya,strawberry dan coklat.

RM25-50 bj-papercup saiz M(8')
wokey...seme checklist aku dah buat....walau pun hubby ada umah tp kena gak buat seme tu....nanti tak aman aku kat kg ni....yg aku tau mr hubby ni, kalau takder bini kat umah, alamak umah mcm hotel lah....
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...