Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 20 April 2011

Camner nak kurus ni?????

Halo...halo....semalam aku timbang weight aku....memang memeranjatkan!!! naik lagi 1 kg tak sampai sebulan....ish..ish...
sedey tau, kat perut tu dah mcm org pegnent dah, sampai anak aku kata perut ibu ada baby....uhuk!!!!
Naper????/ aku tak nak macam ni....
tolong sesapa bagi tip mcmn nak kurus...kalau tak bleh kurus pun biar la ilang lemak2 kat perut ni....seksa tau...sakit ati pun ada...bila pakai baju, tang tu jer nampak dulu...nak kata tak aktif, aku ni ligat....tak duduk diam..
mcmn yer nak buat ni....bila pikir2....baik aku pegnent jer, org tak kisah pun....hehehehe
mrs. hubby pun asyik bising jer....mok!mok!mok.... dapat nickname baru daaaa....
psiko tau....mcmn ni...........................
Ni bkn aku yer....tp menyeramkan kalau mcm ni....please..please...please....

Read more...

Produk kosmetik : Betul ke berkesan??????

Pagi2 ni aku nak komplen skit pasal menda2 kecantikan ni....bagi kaum hawa, benda ni amat penting utk penampilan masing2....tp apa yg aku tak puas hati pasal mende2 ni aku tak pasti berkesan ker tak.....kalau nak citer aku dah try macam2 tp still takder perubahan, mcm tu jer.....

Act, muka aku ni takder problem...jerawat takder...jeragat takder....itam sgt pun tak...tapi aku pun nak perubahan gak, nak gak rasa berseri2 muka ni....so, aku adalah try mcm2 produk, antaranya:
kakak n adik aku pakai berseri jer muka nya...

org lain pakai putih melepak tu....

takder effect kat aku pon...

Takder kesan langsung tp tiap kali pakai muka mengelupas jer sampai abis satu set..tp mcm tu gak




dan macam2 lg yg aku lupa apa nama nyer....tp skit pun takder perubahan, ni yg aku tak puas hati betul ni.....agak2nya pasal produk ni tak berkesan @ kulit muka aku yg degil sesangat...aku pun tak pasti.........
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...