Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 25 September 2013

kembali berblog...

assalamualaikum....
lama betul tak berblog hampir 2 bulan
memandangkan kesihatan tak begitu mengizinkan

sedar tak sedar dah hampir 6 bln lbh kandungan mala
cepat betul masa berlalu
sbnrnya byk benda nak dikongsikan
cuma masa utk menulis ni terhad sgt
apa pun insha allah mg2 blog ni tak lagi berkerawang lama...

Read more...

Wednesday, 24 July 2013

assalamualaikum....

selamat menyambut bulan Ramadhan

sedar tak sedar dah 2 bulan mala tak berblog
sejak mengandung anak ketiga ni
alahan mala lama sikit
teruk juga
tp still blh bertahan
blh berpuasa.....
mala jg tak amik sebarang tempahan
memandangkan keadaan mala dan suami tak izinkan...
skrg br seminggu mala kat umah
3 mggu kat kat kg berehat
berat pon dah susut 3kg
dlm 2 bulan
bayangkan mcmn mala alahan yer
alhamdulillah sekrg
makin baik
tak sabar nak tggu kelahiran baby ni


Read more...

Thursday, 9 May 2013

Alhamdulillah.......

Alhamdulillah.....
Allah bg rezeki yg tak ternilai... anak2 pon asyik tya jer
bila nak ada baby lagi
tak sngka juga..
bila check positif....
syukur sgt...
lg2 suami....
sebab respon dia kali ni agak berlainan dr dulu2...
time anak kedua dan ketiga mcm rileks je bila ckp pegnent tp
bila anak ke 3 ni mcm suka sgt tgk dia....
mula2 takder la suspect apa memandangkan sy punya kitaran tak balance...
2 bulan yg lepas sy mula minum produk kuruskan badan "shape plus'
alhamdulillah ada penurunan yg byk
kotak pertama minum...
sy dtg period 2 mggu lebih non stop...
kuar darah ketul hitam2 dlm seminggu
risau jgk tp
lepas abis tu 
rasa ringan n best jer badan....
lepas sebulan rasa mcm tak sedap badan.....
rasa nak makan mcm2...
mula2 ingat pegnent so sy check.."negatif"
lepas tu mula la buat keje2 berat kemas umah angkat benda berat...
so seminggu yg lepas saja je tergerak ati nak check skali lg...
dan alhamdulillah
amat mengejutkan "positif'"
call en somi suh dia beli lagi takut silap
suami siap beli dua lg n check seme positif
tp sy still tak percaya
esoknya beli tiga lagi...heheheheh
lain2 brand
mmg positif
lusa jumpa doc n betul lah...
sy pegnent..........
syukur alhamdulillah.......................................



Read more...

Sunday, 28 April 2013

moist chocolate cake with fondant. 2kg






Read more...

Sunday, 14 April 2013

rainbow cake meriah




order dr kak susan utk anak  buahnya...









Order dari kwn mysis utk little princessnya...

Read more...

kek princess @ Barbie

Diantara kek2 tempahan dr cust...insha allah under budget anda..kebanyakkan kek2 ini hanya modal dr rm70-rm160 saja...















































Read more...

kek upin dan ipin

oder dr my x-bos kak saba  pada 15/4.2013..kek red velvet dgn creamcheese frosting...tema upin da ipin








Read more...

Sunday, 31 March 2013

Biar tak cantik tp sempurna

alhamdullillah akhirnya sy dpt merasa hasil penatlelah sy tanpa membebankan suami....selain pemakaian sf beauty skincare utk kulit muka yg bersih sihat dan licin, sy baru abiskan sekotak shape plus utk turunkan berat badan dan hasilnya amat memberangsangkan dan skrg krn masalah kulit badan effect drpd alahan pregnent 2 org anak....sy cuba utk menjadi testimoni aurawhite.sekrg baru 5 hari sy mencuba minum aurawhite.... sy tak berani jual lg sebab nak tggu abis dulu n nampak kesann










ya dulu... mmg tujuan nak cantikkan tp sebenarnya niat satu jer utk suami...sbg sorg isteri , biar tak sempurna dimata org lain tp biar sempurna dimata suami..jgn cantik muka saja biar cantik satu badan luar dan dalam....biar pon terlambat tp tidak terlewatkan.....yg pasti perangai jer blum sempurna lg...cuba berubah agar jgn terlalu dgil n panas baran....cian kat suami tu.....sama seperti membuat kek,utk mendapat satu resepi kek yg sedap dan gebu kn buat eksperiment berkali2...sy dah mencuba mcm2 produk utk muka..utk kurus dan utk dalaman...sampai satu masa sy jumpa yg serasi dgn saya dan sentiasa akn teruskan inshaallah....dan sy nak kongsi dgn kawan2.... pelikkan jual kek tp jual suppliment kurus...pastu jual set muka tp tu la...takder halangan utk berkongsi sesuatu yg elok...bukan sekadar utk untung tp utk tambah kawan2...pengalaman dan tambah ilmu dlm hidup..... so, jom kita berkongsi sama2 rasa sempurna utk org tersayang sebab saya sayang suami saya............

UTK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN KEK/DESERT @SFBEAUTY SKINCARE @ SHAPE PLUS KURUSKAN BADAN....JGN TGGU LAMA2 PM AJE MALA YER DI FB ATAU SMS DI 019-252 8041

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...