Jom klik sini dulu.....

Thursday, 9 May 2013

Alhamdulillah.......

Alhamdulillah.....
Allah bg rezeki yg tak ternilai... anak2 pon asyik tya jer
bila nak ada baby lagi
tak sngka juga..
bila check positif....
syukur sgt...
lg2 suami....
sebab respon dia kali ni agak berlainan dr dulu2...
time anak kedua dan ketiga mcm rileks je bila ckp pegnent tp
bila anak ke 3 ni mcm suka sgt tgk dia....
mula2 takder la suspect apa memandangkan sy punya kitaran tak balance...
2 bulan yg lepas sy mula minum produk kuruskan badan "shape plus'
alhamdulillah ada penurunan yg byk
kotak pertama minum...
sy dtg period 2 mggu lebih non stop...
kuar darah ketul hitam2 dlm seminggu
risau jgk tp
lepas abis tu 
rasa ringan n best jer badan....
lepas sebulan rasa mcm tak sedap badan.....
rasa nak makan mcm2...
mula2 ingat pegnent so sy check.."negatif"
lepas tu mula la buat keje2 berat kemas umah angkat benda berat...
so seminggu yg lepas saja je tergerak ati nak check skali lg...
dan alhamdulillah
amat mengejutkan "positif'"
call en somi suh dia beli lagi takut silap
suami siap beli dua lg n check seme positif
tp sy still tak percaya
esoknya beli tiga lagi...heheheheh
lain2 brand
mmg positif
lusa jumpa doc n betul lah...
sy pegnent..........
syukur alhamdulillah.......................................



Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...