Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 3 November 2010

Cream puff dan mushroom linguine.



Sepatutnya ni n3 semalam,tp dek krn sibuk sangat....arini baru sempat masukkan.....hidangan linguine simple utk lunch dgn anak2,punyalah suka si kakak siap makan dgn tangan lagi,selera betul dan petang plak dgn rajin aku masak cream puff....kuih yg simple tp amat mencabar ....dah banyak kali buat tp tak pernah betul2 jadik.....tp aku takputus asa...insyaallah akan betul2 buat lg sampai menjadik...cayok...cayok!!!
Read more...

Dinner or Breakfast......???





Ermmmm....malam ni agak sunyi,abah plak keje balik subuh nanti,nak masak memang takder mood langsung,siang tadi sempat siapkan 'Red Velvet Cake'...teringin sangat nak makan,1st buat...alhamdullilah ok lah...walaupun tak cukup bahannya ganti ngan apa yg patut jer....so malam ni , angin 'M' tu dah datang balik....so,untuk anak2 ibu persembahkan menu dinner utk malam ini...'mushroom soup+sosej dan fresh milk....mcm breakfast menu plak tp,terima ajer lah...janji kenyang
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...