Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 3 November 2010

Dinner or Breakfast......???





Ermmmm....malam ni agak sunyi,abah plak keje balik subuh nanti,nak masak memang takder mood langsung,siang tadi sempat siapkan 'Red Velvet Cake'...teringin sangat nak makan,1st buat...alhamdullilah ok lah...walaupun tak cukup bahannya ganti ngan apa yg patut jer....so malam ni , angin 'M' tu dah datang balik....so,untuk anak2 ibu persembahkan menu dinner utk malam ini...'mushroom soup+sosej dan fresh milk....mcm breakfast menu plak tp,terima ajer lah...janji kenyang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...