Jom klik sini dulu.....

Tuesday, 1 February 2011

Bosan....

Hari ni betul2 bosan sesangat mybe sebab dr semalam lg memang plan nak g shopping tp hubby plak sibuk keje, sampai skrg ni tak balik2 lg...tu yg jadi mcm berangin jer....dalam kepala ni dah list dah nak beli apa.....mcm2...tp yg lagi hangin bila perangai kaum suami ni suka ajak isteri kuar mlm2...ni yg tak puas hati ni...time shopping complex nak tutup time tu la nak pg....buat penat jer...br nak try baju ...kedai dah nak tutup....tak puas rasanya....nasiblah tak boleh drive,kalau tak memang hari2 pg shopping......
Read more...

Tat telur..




Ermmmm semalam teringin nak buat tat telur...lgpun bahan2nya senang jer godek2 dlm myresepi.com maka terjumpalah satu resepi tat ni....so dengan keyakinan aku men'try'...nampak mcm best jer...tp time tengah adun tu anak plak bangun ni yg takder mood ni nak buat ......so dengan takder semangatnya aku meneruskan plan membuat tat telur ni sambil golir2 layan anak2 tp tu la kalau tak ikhlas memg mcm ni la hasilnya.....rasanya boleh lah tp lg sedap resepi lama aku dulu ni....sememeh jer . pakai plak acuan tat yg kecil....ni lah hasilnya tp adik dan anak2 suka....

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...