Jom klik sini dulu.....

Tuesday, 1 February 2011

Bosan....

Hari ni betul2 bosan sesangat mybe sebab dr semalam lg memang plan nak g shopping tp hubby plak sibuk keje, sampai skrg ni tak balik2 lg...tu yg jadi mcm berangin jer....dalam kepala ni dah list dah nak beli apa.....mcm2...tp yg lagi hangin bila perangai kaum suami ni suka ajak isteri kuar mlm2...ni yg tak puas hati ni...time shopping complex nak tutup time tu la nak pg....buat penat jer...br nak try baju ...kedai dah nak tutup....tak puas rasanya....nasiblah tak boleh drive,kalau tak memang hari2 pg shopping......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...