Jom klik sini dulu.....

Tuesday, 1 February 2011

Tat telur..




Ermmmm semalam teringin nak buat tat telur...lgpun bahan2nya senang jer godek2 dlm myresepi.com maka terjumpalah satu resepi tat ni....so dengan keyakinan aku men'try'...nampak mcm best jer...tp time tengah adun tu anak plak bangun ni yg takder mood ni nak buat ......so dengan takder semangatnya aku meneruskan plan membuat tat telur ni sambil golir2 layan anak2 tp tu la kalau tak ikhlas memg mcm ni la hasilnya.....rasanya boleh lah tp lg sedap resepi lama aku dulu ni....sememeh jer . pakai plak acuan tat yg kecil....ni lah hasilnya tp adik dan anak2 suka....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...