Jom klik sini dulu.....

Sunday, 31 March 2013

Biar tak cantik tp sempurna

alhamdullillah akhirnya sy dpt merasa hasil penatlelah sy tanpa membebankan suami....selain pemakaian sf beauty skincare utk kulit muka yg bersih sihat dan licin, sy baru abiskan sekotak shape plus utk turunkan berat badan dan hasilnya amat memberangsangkan dan skrg krn masalah kulit badan effect drpd alahan pregnent 2 org anak....sy cuba utk menjadi testimoni aurawhite.sekrg baru 5 hari sy mencuba minum aurawhite.... sy tak berani jual lg sebab nak tggu abis dulu n nampak kesann










ya dulu... mmg tujuan nak cantikkan tp sebenarnya niat satu jer utk suami...sbg sorg isteri , biar tak sempurna dimata org lain tp biar sempurna dimata suami..jgn cantik muka saja biar cantik satu badan luar dan dalam....biar pon terlambat tp tidak terlewatkan.....yg pasti perangai jer blum sempurna lg...cuba berubah agar jgn terlalu dgil n panas baran....cian kat suami tu.....sama seperti membuat kek,utk mendapat satu resepi kek yg sedap dan gebu kn buat eksperiment berkali2...sy dah mencuba mcm2 produk utk muka..utk kurus dan utk dalaman...sampai satu masa sy jumpa yg serasi dgn saya dan sentiasa akn teruskan inshaallah....dan sy nak kongsi dgn kawan2.... pelikkan jual kek tp jual suppliment kurus...pastu jual set muka tp tu la...takder halangan utk berkongsi sesuatu yg elok...bukan sekadar utk untung tp utk tambah kawan2...pengalaman dan tambah ilmu dlm hidup..... so, jom kita berkongsi sama2 rasa sempurna utk org tersayang sebab saya sayang suami saya............

UTK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN KEK/DESERT @SFBEAUTY SKINCARE @ SHAPE PLUS KURUSKAN BADAN....JGN TGGU LAMA2 PM AJE MALA YER DI FB ATAU SMS DI 019-252 8041

Read more...

Thursday, 14 March 2013

Soccer Cake for early March 2013








Read more...

Sekilas : Moist Chocolate Cake






Read more...

Sekilas : Rainbow cake






















UNTUK TEMPAHAN : HUBUNGI 019-252 8041
ATAU PM DLM FB : NORMALA ARIFIN

rAINBOW CAKE WIT CREAMCHEESE FROSTING
STANDARD SIZE 8INC
BERAT DLM 2KG++
SMALL SIZE 6INC
BERAT DLM 1KG++


Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...