Jom klik sini dulu.....

Tuesday, 9 October 2012

Mala nak story skit - Produk Muka SF Beauty



Assalamualaikum
Pagi ni Mala nak citer skit
pasal satu produk kecantikan
sekarang Mala dah jadi dealer produk ni tau
sebenarnya mala ni mmg susah nak jual produk org lain
sebab tak yakin
yerla
kalau customer tya mcm2
mcmn mala nak xplainkan  coz bkn mala yg buat produk tu lainlah kalau kek yg mala jual
Mala tau sebab mala yg buat sendiri
 Produk ni namanya SF Beauty
Mala berani promote coz Mala dah try sebulan lebih dah....skrg dah seminggu Mala tak pakai
kehabisan stok
just pakai sabun jer
tp muka mala ALhamdulillah
still ok dan canteeeekkkk hehehhehe
 Nak story mory skit yer....
Set Vitamin E.utk kulit kusam, jeragat dan kering...Mala pakai set ni ya
SF Beauty vitamin C - Utk sensitif,  kulit jerawat, berparut dan berminyak


Sf Beauty ni sesuai sgt utk kulit yg kusam, jeragat, jerawat, berparut jerawat...tp yg paling best ia cepat utk mencerahkan kulit dan menipiskan jeragat
Sepanjang pengalaman Mala pakai produk ni
alhamdulillah...
Muka mala telah pudar kesan jeragat
nak kata ilang 100% tu belum lg la....
skrg ni dlm 90%
slow2 kayuh kata org kan....
Sapa2 yg berminat blh la PM mala kat Fb atau add mala FB normala Arifin
Kalau nak senang SMS je or coll di no 019-252 8041
kalau malas n nak free lg whap App je kat no Mala ya....
Tak caya??? percaya la...ni mala bg testimoni muka Mala sendiri dan juga adik2 Mala yg telh mencubanya.....
okay....
Selamat mencubaaaa........

Rupa isi SF Beauty ya


KANDUNGAN SF BEAUTY

Selain kunyit, kandungan yang ada dalam produk krim siang Sf Beauty ialah temulawak. Sejenis tumbuhan herba yang turut kaya antioksidan yang melambatkan proses penuaan, turut berkesan mengubati jerawat dan merawat bintik2 hitam pada kulit.

Krim malam Sf Beauty pula diperkaya dengan sumber tumbuh-tumbuhan pergunungan serta zat tambahan darisarang burung walit. Ia berupaya menyubur dan merangsang sel kulit agar sentiasa awet muda, halus, licin, lembut dan anjal. Selain menyegar dan melembabkan kulit, khasiat sarang burung walit juga boleh mengurangkan kedutan halus serta mencerahkan wajah.

Bagi sabun pembersih pula, ia ada campuran ekstrak buah-buahan dan madu lebah. Keistimewaan madu lebah memang sudah diketahui umum dalam memberikan kesihatan dan kecantikan kulit sejak zaman berzaman.

Gunakan set produk Sf Beauty secara teratur dan hasilnya pasti memuaskan hati anda. Ia produk yang selamat dan tiada kesan sampingan, malahan tidak membuatkan kulit kembali gelap atau kusam sekiranya pengguna berhenti menggunakannya.

Ni Testimoni dari muka Mala sendiri ya...
Ni Testimoni muka adik Mala..muka dia ni sensitif, berminyk, dah pakai macam2 tp still ada  masalah...jerawat suka naik surut je...lg satu habit adik mala ni suka garu jerawat ngan kuku, pastu ada bekas parut....dia yg memula dulu try SF Beauty ni...seminggu pakai Mala dah nampak kesannya terus Mala order utk Mala.....

Ni pon Testimoni Adik mala jg...Ainun... Kulit mukanya mcm muka Mala..tp jeragatnya lg teruk...suka pakai mcm2 produk pastu make up...lg satu dia ni keje kat Terenggnu...dekat pantai...pg keje pula dgn motor....mmg ketara la sunburn dia ni...mcm topeng...bila dia tgk Mala pakai, terus dia nak pakai...tp Mala ckp beli sdiri hehehhe...time tu Mala bkn dealer lg....tuptup dia beli sendiri....yg best...dia pakai dlm 4 hari dia coll mala...muka mengelupas skit dan rasa pedih....Mala ckp jgn stop...muka cap Ayam tu...nak buang sel kulit mati...tggu seminggu....dan alhamdulillah lepas 2 mggu dia ckp bdk2 opis sibuk tya produk apa dia pakai nampak cantik berseri putih tegang .....hehehehehe

Ni la testimoni 3 beradik...lepas ni kakak Mala dan Mak Mala pon sibuk nak pakai...tggu testimoni dr mrk nanti ya........
Selepas sebulan...
Tanpa make up ya Mandi pon belum ni hehehehhe


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000  set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.

SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami dimyshop2u memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pengbungkusan dan penghantaran.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

Kelulusan KKM



SF beauty telah mendapat kelulusan KKM. Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.

SF beauty Soap : NOT 110600593K
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Ninght Cream: NOT 110600595K



Panduan Penggunaan 

- cuci muka dengan sabun 2 kali sehari
- gunakan krim malam pada malam hari
- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)
jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam.

Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah.

Berapa lama kesan??

1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.

1 comment:

  1. salam.. nak tanya, akak pakai set vit e ke set vit c..cantik la muka akan skang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...