Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 23 February 2011

Heartbeat......jom join sesama kita (tutorial)

Jom cr side income sambil lepak2 depan komputer...Masyukkkkk!!!!

Korang perasan tak selain iklan nuffnang mesti ada banner ni kat sesetengah blog yg korang lawat kan....ni aku nak citer skit pasal mende ni, aku ada follow blog mama zharfan ...sesangat lah menarik hati aku, heartbeat ni mcm best jer...shop ni mcm best jer tau....kalau nak order aper2 cenderahati utk kengkawan or diri sdiri mmg senang lah...cantik2 tau...tshirt pun ada...aku daaa survey da....disamping tu mende ni bleh buat duit tau.....so, jom kita share sesame cr side income wlpun ciput tp at least tak kuar peluh pun, air liur pun tak kan...aku just copy dr blog mama zharfan ni jer...minta share yer kak....

so selain dok berharap BE baru yg tak kunjung tiba, so pengubat hati aku adalah Heartbeat!! sblm tu, sila click dulu HB banner ni.






and yeahhaaa...korang telah menderma 4 sen kpd aku, (tp one click per day lah coz click2 tu based on UV gak, so kalau IP yg sama click byk2 kali pun, dikira one click ajer per day ;)

utk memberi semangat dan bukti kpd korang betapa Heartbeat ni boleh jd membukit, sila lah skodeng mama zharfan latest earnings yer...percaya laaa......;)





saper nak bagi duit free2 kan..so apa lg,tengok mama zharfan dh berjaya mengumpul RM 342.35 tu -geram gak senang2 jer duit masyuk...pakat ramai2 lah kita join n klik yer...mg dpt erning mcm mama zharfan pun syok gak...

uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..
bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..

gliterati nuffnang? ooo, jgn risau, tak affect pun, not at all, 100% me guarantee!! me dh tanya Nuffnang direct pun!! no worries ok!! Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang or innity(pakcik hijau) etc.


so far, those yg dh boleh cash out hasil heartbeat ni ialah anje, miza yusof, cute mum...and there will be more and more -- lagi cepat join, lagi cepat membukit income tu!! Jgn tunggu lama2..

nilah tutorialnya:

mula2 klik banner heartbeat kat blog me ni yer...











2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat




10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
(seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...


done!!

selamat berheartbeat uolls!!

jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click!
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :)
free money babe, takkan tak nak :p

Menurut blog mama zharfan:

note 1 : feel free to ask yer--me akan jwb segala persoalan setakat yg me tahu--mcm duta HB plak ni :p -- kalau uolls perasan, me ada dpt bonus RM10 dlm statement HB mcm me tunjuk kat td (written as "others")--sbb me aktif dok promo2 HB tu...RM10 memang lah ciput, but again, it's free money--me tak kuar air liur or peluh pun, setakat promo2 kat blog entry ajer :p

So kengkawan, if korg click HB aku, bgth aku kat cbox or ruangan comment, sbb aku akan balas ur click tu--4 sen pun kalau ramai yg click, bermkna tu...

note 2 : saper2 yg nak copy full tuto (entry ni) utk promo HB kat blog masing2, silakan yer. just mention/backlink to my blog ajer :) sbb me sgt2 paham, tanpa full tuto entry, agak susah nak convince org utk join HB :)

Kepada kengkawan/adik kakak/abg2 jom kita pakat2 join mende ni...tak rugi pun...jgn lupa klik banner saya yer....pastu saya klik balik banner korang2.....wacha....selamat mencoba n gud luck!!!

1 comment:

  1. boleh tunjuk print screen yang benda ni xsalah daripada pihak nuffnang tak?nak jugak join..tp rs was-was pulak huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...