Jom klik sini dulu.....

Monday, 16 May 2011

Resepi Kek Lobak Merah

Ermmm petang2 mcm ni, ngan ujan renyai2 syok jg layan kek lobak ni.....banyak juga adunan nya ni...rasa memang manis dan sedap....resepi ni aku amik dr blog kak wan yg glamer dan kreatif ni....so kat sini aku letak link kak wan kalau sesapa yg berminat nak buat kek yg sedap dan best ni.....cuma aku kurangkan sukatan gula jd 150g jer.....bg kurg manis coz lobak tu dah ada rasa manis2....jom layan pic.....segar dr oven.....nyum nyum





act aku ada buat bentuk cupcake tp ntah mana pg nya pic tu ilang plak....hehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...