Jom klik sini dulu.....

Wednesday, 25 January 2012

Permulaan Yang agak Terlewat

Hampir 3 bulan sy tak menjenguk blog ni...rasa amat janggal untuk menulis entry kali ni, idea sentiasa ada, cerita sentiasa ada tp bila "M' tu datang mmg takbolh nak elak...lg2 skrg ni hp sy yg canggih manggih tu rosak so terpaksa la pakai Hp yg zaman Pak kaduk ni...ni pon amik masa nak beli...dekat seminggu jg ler tak pakai Hp, adoi rasa mcm tggal kat hutan pon ada zaman ni kalau takder internet dan Hp mmg amat ketinggalan zaman sgt la.....En. Suami Cakap 3 kali dier beli Hp yg Canggih semuanya rosak, kali ni dia beli Hp yg plg susah nak rosak....

Amacam???? ada berani.....canggih kan....3 kali anak baling kat dinding kompem tak rosal walaupun dah pecah.....berbaloi2....
So, bila dah x Hp yg blh amik gambor2 ni, mood nak berblog dan FB mmg slow2 ilang.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...