Jom klik sini dulu.....

Sunday, 7 October 2012

Percutian di Gold Coast Morib

Assalamualaikum...

pe khabar seme..
arini Mala nak citer pasal satu tempat
mmg sesuai utk bercuti
nak2 lagi utk yg berkeluarga
ada anak2
ujung mggu lepas mala n family baru jer pergi
kiranya hadiah besday utk anak sulung Mala
bawa pg mandi2
sebetulnya
semua ni suami mala yg plan...
dia yg bayar dan booking bilik melalui online
kalau book online murah skit katanya
kalau normal price satu malam 
rm340.00 (somi Mala citer la...)
kalau online dapat rm290.00
dapat 2 kpg kupon breakfast utk 2 org dan 2 keping tiket utk masuk mandi2 kat water theme.
Rega tiket utk mandi
Dewasa RM35 sorg
Kanak kanak RM 20 sorg

Mala dah ada satu pengalaman kat sini
so kat sini mala nak nasihatkan
kalau nak makan better bawa jajan or snek sdiri
coz makanan kat sini agak mahal
dari pengalaman mala
hari pertama mala pg makan kat tepi Pantai Morib...
Ok nice dan cantik pemandangan kat sana
\dengan angin yg kuat
food court pon banyak...tp agak terkilan..makanannya blh tahan mahal dan sikit
mala ada makan kat satu kedai makan...tak lah byk sgt oder makanan pon simple2..tu pon dekat rm100...betul2 tak puas mkn sampaikan en.somi mala terpaksa mkn meggi cup mlm tu.kalau beli makanan kat kedai runcit bawah bilik hotel tu....ermmm apa yg mala nak ckp
kalau meggi cup kari tu rm3 sebekas...air tin rm2.50/rm2.90 setin...rokok dunhill rm12.00 dan banyak lg la yg mala kira harganya tak munasabah...
kat sana ada kopitiam...mula2 nak masuk kopitiam je..malas nak jalan jauh2 cari makan...tp bila nak masuk tgk dia punya list rega
Dewasa RM40++
kanak kanak RM20++
ermm..bila kita pg bercuti mestilah nak budget2 kan pembelanjaan kan....
Sarapan pagi pon agak mahal dlm rm20++ sorg....
So, kesimpulannya
beli siap je dari umah kan
murah dan jimat
Taman tema airnya memang cantik dan puaslah kalau mandi sana
bilik pon ok luas dan selesa
bilik air lagilah selesa sangat...cantik.......










1 comment:

  1. Saya suker blog jalan2 dan blog makan2 :)

    Nak minta tolong kawan2 bogger untuk “Like” page “Faz&Fyda Collection” sebagai support kpd biz yg baru saya mulakan ni.

    http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...