Jom klik sini dulu.....

Friday, 18 February 2011

kuih muih lg...

Puding caramel lagi......

Apam dot dot...tak naik sangat coz adunan tak kembang buat pakai whisk jer...
Apam dot dot lava pun ader hehehe......idea ntah apa2


Act ni adalah masakan aku untuk cuti maulidur rasul yg lepas tp tak sempat nak download pic dlm ni.....apam dot dot dibuat atas permintaan anak, tp dek kerana mixer rosak aku bancuh pakai tangan jer la...tu yg tak kembang dan cantik tu tp boleh lah untuk makan2....puding caramel tu adalah untuk ipar aku...memang plan nak g umahnya kat cheras nun tp ntah last minute tukar plan dari nak pg Cheras terus melencong ke Shah Alam jumpa adik aku...dah rezeki dia nampaknya....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...